Diensten

Prijs op aanvraag

Sierbestrating

Onze stratenmakers zijn tevens ook hoveniers en zeer ervaren met het aanbrengen van sierbestrating aan particuliere tuinen. Wij kunnen alle soorten sierbestrating in alle soorten verbanden aanbrengen. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend langs komen om uw tuinproject te bespreken.

Door heel Zuid-Holland

Duur: vanaf 1 dag

Prijs op aanvraag

Grondwerken

Grondverzet heeft als hoofddoel om grond zodanig te profileren dat het ontwerp gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan ontgraven, transporteren, ophogen en egaliseren van grond. Met grondbewerking kunnen wij de grond geschikt maken voor groenvoorzieningsobjecten. 

Door heel Zuid-Holland

Duur: vanaf 1 dag

Prijs op aanvraag

Bestrating

Star Bestrating B.V. kan alle soorten bestrating uitvoeren. Denk hierbij aan het aanbrengen van trottoirbanden, RWS banden, dikformaat, kei formaat, waalformaat, straatbakstenen, klinkers,  blokken en traptreden. Prijs van het aanbrengen hangt af van het terrein, van de formaten, van de aan te brengen verbanden etc.

Door heel Zuid-Holland

Duur: vanaf 1 dag

Prijs op aanvraag

Zakelijke projecten

Zakelijke projecten geven wij offertes af aan de hand van complete bestekposten en bestek dossiers. Prijzen hangen af van de situatie, de bebouwing en de te gebruiken materialen. Ook is het van belang om te weten of het machinaal moet gebeuren of handmatig.

Door heel Zuid-Holland

Duur: vanaf 1 dag

Prijs op aanvraag

Projecten voor gemeenten

Wij hebben veel ervaring met gemeentelijke werken. We hebben al onze projecten succesvol en naar alle tevredenheid van de gemeente afgerond. Bij opleveringen is aan ons werk niks aan te merken en dat komt door onze jarenlange ervaring.

Door heel Zuid-Holland

Duur: vanaf 1 dag

Prijs op aanvraag

Particuliere projecten

Onze stratenmakers zijn tevens ook hoveniers en zeer ervaren met het aanbrengen van sierbestrating aan particuliere tuinen. Wij kunnen alle soorten sierbestrating in alle soorten verbanden aanbrengen. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend langskomen op gesprek.

Door heel Zuid-Holland

Duur: vanaf 1 dag

Machinale bestrating

In dit filmpje is te zien hoe nauwkeurig er gewerkt kan worden door gebruik te maken van de juiste, professionele apparatuur. Deze moderne werkwijze maakt grote klussen haalbaar in een aanzienlijk kort tijdsbestek. Klik op afspelen om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Kies voor kwaliteit

R

Altijd de beste materialen

R

Professionele apparatuur

R

De beste prijs-kwaliteit verhouding

R

Betrokken en hard werkende medewerkers

Wat doet een stratenmaker nou eigenlijk?

Bestrating die op een mooie manier is aangelegd, is een echte aanwinst voor de tuin of de omgeving.

Een stratenmaker is een vakman die straten, stoepen, pleinen of tuinen aanlegt door middel van bestrating. Als stratenmaker is het erg belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis van verschillende ondergronden, omdat je te maken kan krijgen met verschillende soorten ondergronden. Daarnaast is het als stratenmaker erg belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis van de verschillende legpatronen, omdat niet alle klinkers en tegels op dezelfde manier gelegd worden. De meeste bestrating die een stratenmaker aanlegt komt op een zandbed te liggen, die eerst stevig verdicht wordt door middel van een trilmachine. Als een stratenmaker de ondergrond niet verdicht met een trilmachine is de kans groot dat de bestrating na het leggen zal verzakken. Een ander belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het mooi vlak kunnen werken. Als de ondergrond niet goed vlak gemaakt is komen de klinkers of tegels niet vlak te liggen. Het is een mooi beroep, omdat je verantwoordelijk bent voor het maken van zichtwerk. Met andere woorden zijn de resultaten meteen zichtbaar voor iedereen. Een mooie bestrating, die op een goede manier is aangelegd, is dan ook in de meeste gevallen een echte aanwinst voor een tuin of ander soort omgeving. Het beroep stratenmaker moet gezien worden als een echt ambacht, omdat het netjes aanleggen van bestrating om de nodige kennis en ervaring vraagt.

Bron: mijnzzp.nl